Menu

Engineering & R&D

Vacatures
Arjo Nederland BV
Tiel
Een vooruitstrevende en strategische peoplemanager met daadkracht en autonomie die in- en extern verbinding kan maken.  
Van Loon Group
Son
Analyseren, definiëren, verbeteren en implementeren. 
ART Group
Tilburg
Word jij Proces Engineer in de Champions League van de metaalbewerking?
C-TECH Group B.V.
HOOGERHEIDE
In deze rol programmeer je de nieuwste machine- & robotinstallaties bij een innovatieve organisatie!
U-Boat Worx B.V.
Breda
Als elektrotechnisch specialist krijg je de kans om te werken aan high- tech onderzeeboten, een baan met een internationaal karakter en waarbij je een grote bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de boten en de groei van het bedrijf. Je ontwikkelt software en elektrische ontwerpen voor alle systemen die worden gebruikt in de duikboten. Om de hoge standaard te bereiken die we nodig hebben, moeten deze ontwerpen correct worden gedocumenteerd en getest.
Bender Benelux B.V.
Breda
Je bent werkzaam op de afdeling engineering, deze bestaat momenteel uit een tweetal personen. De afdeling engineering ontwerpt de systemen welke bestaan uit; elektronische systemen, programmeerbare delen (PLC, SCADA), maatwerk mechanische constructies, en integratie van subsystemen.  

Bekijk alle engineering & R&D vacatures

Engineering & R&D

Onze Business Unit Engineering bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een Lead Engineer, een Cad engineer, Electrical Hardware engineer, Mechanical Engineer, Product Development Engineer, Manufacturing engineer, R&D engineer tot aan een Manager Engineering en R&D manager.

Top Job Cleanroom Cranes

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.