Menu

Engineering & R&D

Vacatures
Philip Morris Investments B.V.
Bergen op Zoom
Utilizing all energy-saving projects within Philip Morris! 
U-Boat Worx B.V.
Breda
Verantwoordelijk voor het hele inkooptraject.
U-Boat Worx B.V.
Breda
Een uitdagende nieuwe rol waarbij jij ervoor gaat zorgen dat je samen met je collega's de kwaliteit naar op constant hoogwaardig niveau houdt.
VITRONICS SOLTEC B.V
Oosterhout
Je bent de specialist binnen Engineering die terugkerende problemen weet te reproduceren en op te lossen!
Restrain (Netherlands) B.V.
Breda
Verbeteringen aanbrengen in het assemblageproces, wat nu nog in de kinderschoenen staat, maar waarvan de basis al wel is gelegd.
Installatie Maatschappij H.Ek B.V.
Den Bosch
Jij zorgt ervoor dat alle ontwerpen, calculaties en werkvoorbereiding in orde zijn zodat alle deadlines op de juiste manier gehaald kunnen worden.

Bekijk alle engineering & R&D vacatures

Engineering & R&D

Onze Business Unit Engineering bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een Lead Engineer, een Cad engineer, Electrical Hardware engineer, Mechanical Engineer, Product Development Engineer, Manufacturing engineer, R&D engineer tot aan een Manager Engineering en R&D manager.

Top Job Cleanroom Cranes

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.