Menu

Gamko BV

Gamko is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering- en recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten.

Gamko wil wereldwijd als producent van drankenkoeling inspirerend, innoverend en succesvol zijn in alle marktsegmenten waar gekoelde dranken worden aangeboden. Hun complete assortiment onderscheidt zich in een stijlvol design met duurzame techniek en daarmee biedt Gamko, als betrouwbare en professionele partner een oplossing voor elke klant. Gamko streeft ernaar haar klanten te blijven inspireren om samen met hen het maximale te behalen in de duurzame toepassing van drankenkoeling.

Formeel 1 2 3 4 5 Informeel

Organisatie

Plat 1 2 3 4 5 Hiƫrarchisch

Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal

Corporate 1 2 3 4 5 MKB

Individueel 1 2 3 4 5 Teamgericht

Cultuur

Weinig groei 1 2 3 4 5 Veel groei

Naast een uitdagende internationale werkomgeving, waar innovatie centraal staat, bieden we je de mogelijkheid om met een breed takenpakket aan de slag te gaan. Doordat je direct in dienst treedt bij Gamko, kom je te werken onder de CAO Metalektro. Naast 27 vakantiedagen krijg je ook 13 ADV dagen. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Titel

Naam Consultant

Wouten van de Par

06-21903190

Image

Recente vacatures van Gamko BV

Deel dit bedrijf
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
10 Select BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.