10Select
Home > over Tien
Snel zoeken
in 153 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
ASML Netherlands B.V.
@ Veldhoven
[chapo]
ASML Netherlands B.V.
@ Veldhoven
[chapo]
HIMA Benelux B.V.
@ Breda
[chapo]
Ardo B.V.
@ Zundert
[chapo]
Suiker Unie
@ DINTELOORD
[chapo]
Geef uw mening

De visie van 10 Select

10 Select is opgericht op 10 oktober 2010. Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maakindustrie in Zuid-Nederland te voorzien in goed technisch talent (MBO+, HBO en WO werk- en denkniveau) op het juiste moment.

Met 18 medewerkers werken wij voor meer dan 100 opdrachtgevers in de maakindustrie. Wij kennen langdurige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers en kandidaten, die ons ervaren als professionele en betrokken partners, die zich goed inleven in organisaties, mensen en situaties. Wij laten ons niet leiden door prestatie-indicatoren, maar worden gedreven door de succesvolle bemiddeling tussen kandidaat en klant.

Wij zetten nieuwe media in om ons bereik te vergroten, maar - vanwege het reactieve karakter - ook altijd pro-actief haar netwerk blijft benaderen en vergroten. Wij geloven in een werkwijze waarbij het vasthouden aan onze kernwaarden – persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken – en het investeren in duurzame contacten ons in staat stellen om werkgever en werknemer succesvol te verbinden. Werven en selecteren is en blijft mensenwerk.

Kandidaten en bedrijven met elkaar verbinden, daar maakt 10 Select volhardend en met passie werk van. Onze focus is steeds gericht op ‘het individu’, of u nu klant of kandidaat bent. Wij LUISTEREN en gaan voor een 10 in kwaliteit van dienstverlening en voor een 10 in resultaat.

Mathijs Roozen

Onze focus is steeds gericht op ‘het individu’; zijn of haar wensen staan centraal.

(076) 5146 253

Onze klanten

Köttermann bv Eurotech Venlo BV Verpa Senco B.V. Isah b.v. DS Smith Industrial Benelux Kennametal Nederland B.V. Foster Refrigeration Nederland Lamb Weston Meijer Smurfit Kappa Van Dam Nedschroef Helmond B.V.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie