10Select
Home > over Tien
Snel zoeken
in 160 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
SafanDarley Lochem B.V.
@ REGIO: Brabant
Future Crops Coöperatief u.a.
@ Poeldijk
Modine Manufacturing Company
@ Uden
Suikerunie Specialiteiten Puttershoek
@ Puttershoek
Elcee Holland B.V.
@ Dordrecht
Geef uw mening

De visie van 10 Select

10 Select is opgericht op 10 oktober 2010. Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maakindustrie in Zuid-Nederland te voorzien in goed technisch talent (MBO+, HBO en WO werk- en denkniveau) op het juiste moment.

Met 18 medewerkers werken wij voor meer dan 100 opdrachtgevers in de maakindustrie. Wij kennen langdurige samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers en kandidaten, die ons ervaren als professionele en betrokken partners, die zich goed inleven in organisaties, mensen en situaties. Wij laten ons niet leiden door prestatie-indicatoren, maar worden gedreven door de succesvolle bemiddeling tussen kandidaat en klant.

Wij zetten nieuwe media in om ons bereik te vergroten, maar - vanwege het reactieve karakter - ook altijd pro-actief haar netwerk blijft benaderen en vergroten. Wij geloven in een werkwijze waarbij het vasthouden aan onze kernwaarden – persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken – en het investeren in duurzame contacten ons in staat stellen om werkgever en werknemer succesvol te verbinden. Werven en selecteren is en blijft mensenwerk.

Kandidaten en bedrijven met elkaar verbinden, daar maakt 10 Select volhardend en met passie werk van. Onze focus is steeds gericht op ‘het individu’, of u nu klant of kandidaat bent. Wij LUISTEREN en gaan voor een 10 in kwaliteit van dienstverlening en voor een 10 in resultaat.

Medewerkers
Danny Antens

Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken.

Details...

Onze klanten

Smurfit Kappa Van Dam Köttermann bv Eurotech Venlo BV Oerlemans Foods Nederland B.V. Verpa Senco B.V. Kennametal Nederland B.V. Nedschroef Helmond B.V. Isah b.v. Foster Refrigeration Nederland DS Smith Industrial Benelux

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie