10Select
Home > over Tien > TIEN in beeld > De Cromvoirtse
Snel zoeken
in 153 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
ASML Netherlands B.V.
@ Veldhoven
[chapo]
ASML Netherlands B.V.
@ Veldhoven
[chapo]
HIMA Benelux B.V.
@ Breda
[chapo]
Ardo B.V.
@ Zundert
[chapo]
Suiker Unie
@ DINTELOORD
[chapo]
Geef uw mening

 

De Cromvoirtse is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare partner binnen de metaalverwerkende industrie in Nederland. Voor 10Select als recruitment engineer dus een mooie uitdaging om gekwalificeerd technisch personeel aan te leveren. 10Select ging de uitdaging met succes aan en vond een technisch commercieel medewerker en medewerker bedrijfsbureau die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook nog eens uitstekend binnen de bedrijfscultuur passen.

In onderstaande video onze technische talenten Eric Baken (technisch commercieel medewerker) & Ruud Windau (medewerker bedrijfsbureau) en Ronnie van den Hurk, directeur van De Cromvoirtse, aan het woord over het resultaat.

Ook op zoek naar technisch talent voor uw organisatie of juist een baan in de techniek en benieuwd wat recruitment engineer 10Select voor u kan betekenen? Bekijk dan onze technische vacatures, onze diensten voor opdrachtgevers of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Wesley Kil
Kwaliteit van dienstverlening zit hem in de details.
(076) 5146 253

Onze klanten

Smurfit Kappa Van Dam Köttermann bv Foster Refrigeration Nederland Isah b.v. Kennametal Nederland B.V. Verpa Senco B.V. Nedschroef Helmond B.V. DS Smith Industrial Benelux Lamb Weston Meijer Eurotech Venlo BV

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie