10Select
Home > over Tien > TIEN in beeld > De Cromvoirtse
Snel zoeken
in 152 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
Elcee Holland B.V.
@ Dordrecht
Refresco Benelux
@ Hoensbroek
Refresco Benelux
@ Maarheeze
Parker Filtration & Separation B.V.
@ Etten- Leur
10 Select B.V.
@ BREDA
Geef uw mening

 

De Cromvoirtse is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare partner binnen de metaalverwerkende industrie in Nederland. Voor 10Select als recruitment engineer dus een mooie uitdaging om gekwalificeerd technisch personeel aan te leveren. 10Select ging de uitdaging met succes aan en vond een technisch commercieel medewerker en medewerker bedrijfsbureau die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook nog eens uitstekend binnen de bedrijfscultuur passen.

In onderstaande video onze technische talenten Eric Baken (technisch commercieel medewerker) & Ruud Windau (medewerker bedrijfsbureau) en Ronnie van den Hurk, directeur van De Cromvoirtse, aan het woord over het resultaat.

Ook op zoek naar technisch talent voor uw organisatie of juist een baan in de techniek en benieuwd wat recruitment engineer 10Select voor u kan betekenen? Bekijk dan onze technische vacatures, onze diensten voor opdrachtgevers of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Medewerkers
Felix de  Kruijff
Een blije klant en kandidaat geeft de grootste voldoening in het vak van bemiddelen.Details...

Onze klanten

Verpa Senco B.V. Isah b.v. Lamb Weston Meijer Nedschroef Helmond B.V. Eurotech Venlo BV Köttermann bv Smurfit Kappa Van Dam Foster Refrigeration Nederland DS Smith Industrial Benelux Kennametal Nederland B.V.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie