10Select
Home > over Tien > TIEN in beeld > Lan
Snel zoeken
in 160 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
SafanDarley Lochem B.V.
@ REGIO: Brabant
Future Crops Coöperatief u.a.
@ Poeldijk
Modine Manufacturing Company
@ Uden
Suikerunie Specialiteiten Puttershoek
@ Puttershoek
Elcee Holland B.V.
@ Dordrecht
Geef uw mening

 

Lan Handling Systems is gespecialiseerd in de installatie van machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen en wereldwijd actief. Een branche waarin technische kennis en de juiste persoonlijkheid het verschil maakt. Voor ons als recruitment engineer dus een mooie uitdaging om een geschikte kandidaat te vinden. Uiteindelijk kwamen we uit bij Cees die een uitstekende match bleek te zijn voor het bedrijf en inmiddels zorgt dat de machines zonder problemen blijven draaien.

In onderstaande video technisch software ontwikkelaar Cees van Berkel en Peter Mermans, manager engineering bij Lan Handling systems, aan het woord over de samenwerking met 10Select en het resultaat. 

Ook op zoek naar technisch talent voor uw organisatie of juist een baan in de techniek en benieuwd wat recruitment engineer 10Select voor u kan betekenen? Bekijk dan onze technische vacatures, onze diensten voor opdrachtgevers of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Medewerkers
Danny Antens

Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, eerlijk, kundig en betrokken.

Details...

Onze klanten

Smurfit Kappa Van Dam Oerlemans Foods Nederland B.V. Isah b.v. Eurotech Venlo BV DS Smith Industrial Benelux Köttermann bv Verpa Senco B.V. Kennametal Nederland B.V. Nedschroef Helmond B.V. Foster Refrigeration Nederland

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie