10Select
Home > over Tien > TIEN in beeld > Lan
Snel zoeken
in 153 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
ASML Netherlands B.V.
@ Veldhoven
[chapo]
ASML Netherlands B.V.
@ Veldhoven
[chapo]
HIMA Benelux B.V.
@ Breda
[chapo]
Ardo B.V.
@ Zundert
[chapo]
Suiker Unie
@ DINTELOORD
[chapo]
Geef uw mening

 

Bij 10Select maken we als recruitment engineer de match tussen onze technische kandidaten en opdrachtgevers. Voor Rogier Nabbe gingen we op zoek naar een bedrijf met meer doorgroeimogelijkheden en volop uitdaging. Een match met Lan Handling Systems was dan ook snel gemaakt. Als projectmanager begeleidt Rogier klanten van de order totdat het project bij de klant staat en werkt. Een proces waarin hij de klant intensief begeleidt en samen met collega's hele lijnen test om het uiteindelijke doel te bereiken: een tevreden klant.

In onderstaande video project manager Rogier Nabbe en Peter Mermans, manager engineering bij Lan Handling systems, aan het woord over de samenwerking met 10Select en het resultaat.

Ook op zoek naar technisch talent voor uw organisatie of juist een baan in de techniek en benieuwd wat recruitment engineer 10Select voor u kan betekenen? Bekijk dan onze technische vacatures, onze diensten voor opdrachtgevers of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Philip  Drabbe

We gebruiken de modernste tools om een klassieke dienstverlening aan te bieden.

(076) 5146 253

Onze klanten

Foster Refrigeration Nederland Isah b.v. Eurotech Venlo BV Verpa Senco B.V. Smurfit Kappa Van Dam Nedschroef Helmond B.V. Lamb Weston Meijer Köttermann bv DS Smith Industrial Benelux Kennametal Nederland B.V.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie