10Select
Home > over Tien > TIEN in beeld > Lan
Snel zoeken
in 160 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
SafanDarley Lochem B.V.
@ REGIO: Brabant
Future Crops Coöperatief u.a.
@ Poeldijk
Modine Manufacturing Company
@ Uden
Suikerunie Specialiteiten Puttershoek
@ Puttershoek
Elcee Holland B.V.
@ Dordrecht
Geef uw mening

 

Bij 10Select maken we als recruitment engineer de match tussen onze technische kandidaten en opdrachtgevers. Voor Rogier Nabbe gingen we op zoek naar een bedrijf met meer doorgroeimogelijkheden en volop uitdaging. Een match met Lan Handling Systems was dan ook snel gemaakt. Als projectmanager begeleidt Rogier klanten van de order totdat het project bij de klant staat en werkt. Een proces waarin hij de klant intensief begeleidt en samen met collega's hele lijnen test om het uiteindelijke doel te bereiken: een tevreden klant.

In onderstaande video project manager Rogier Nabbe en Peter Mermans, manager engineering bij Lan Handling systems, aan het woord over de samenwerking met 10Select en het resultaat.

Ook op zoek naar technisch talent voor uw organisatie of juist een baan in de techniek en benieuwd wat recruitment engineer 10Select voor u kan betekenen? Bekijk dan onze technische vacatures, onze diensten voor opdrachtgevers of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Medewerkers
Ferdi Braat
afspraak is afspraak; we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.Details...

Onze klanten

Eurotech Venlo BV Köttermann bv Oerlemans Foods Nederland B.V. DS Smith Industrial Benelux Nedschroef Helmond B.V. Smurfit Kappa Van Dam Kennametal Nederland B.V. Isah b.v. Foster Refrigeration Nederland Verpa Senco B.V.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie