Menu

Bedrijfspresentaties zoeken

Gebruik onderstaande velden om in onze bedrijfspresentaties te zoeken.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriënterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!

Onze klanten

Smurfit Kappa GEZE Benelux B.V. Amgen Europe B.V. Netrom Software B.V. Vitelco Elcee Holland B.V. Parker Filtration & Separation B.V. Perfetti Van Melle B.V. I.F.F. Nederland B.V. Bosch Transmission Technology B.V. Hager Electro B.V. DS Smith Industrial Benelux Gamko BV MWM Benelux B.V. Ascom
Talentship
Ik ben Werner, 26 jaar oud. Ik ben begonnen in de bouw als timmerman, maar ik merkte al snel dat dit niet het werk was wat ik zocht. 10 Select stelde mij voor om deel te nemen aan het Talentship. Dit hield in dat ik een opleiding Vapro B kon gaan volgen en als leerling procesoperator kon beginnen bij Parker Hannifin. Door het deeltijd volgen van een Vapro B opleiding kan ik de theorie ook goed plaatsen in de praktijk. Mijn ambitie nu is om mijn opleiding succesvol af te ronden en mijn carrière als zelfstandig procesoperator te vervolgen.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.