Menu

Inkoop & Logistiek

Vacatures
Ardo B.V.
Zundert
Heb jij ervaring met het organiseren van de goederenstroom en voorraadbeheer?
KYOCERA SENCO Netherlands B.V.
Valkenswaard
Aan de slag bij een internationale organisatie in een hecht en dynamisch team. Jij zorgt voor het bestellen, inkopen en plannen van de voorraden.
Midea Nederland B.V.
Valkenswaard
Ben jij de logistiek coördinator die zijn/haar hoofd koel houdt? 
Expandable B.V.
Eersel
Als Project Engineer ben je de verbindende schakel tussen opdrachtgever, de interne organisatie en de toeleveranciers/onderaannemers
Ardo B.V.
Zundert
[chapo]
IMA Life The Netherlands B.V.
Dongen
Op zoek naar een logistieke rol binnen een internationaal werkende technische organisatie?

Bekijk al onze inkoop & logistiek vacatures

Inkoop & Logistiek

Onze Business Unit Inkoop & Logistiek bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een buyer of (strategisch, tactisch en operationeel) inkoper, een supply chain engineer of logistiek specialist, tot aan logistiek manager en inkoop manager of manager purchasing.

Top Job bij Elcee

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriënterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
10 Select BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.