10Select
Home > Netwerk

Informatie

Isah ontwikkelt, verkoopt en implementeert het business softwarepakket Isah. Met meer dan 650 klanten in binnen- en buitenland is Isah de toonaangevende softwarepartner in de markt van de klantordergestuurde bedrijven. De business software van Isah biedt uitstekende mogelijkheden om klantspecifieke aanpassingen te realiseren.
Werken bij Isah betekent een bijdrage leveren aan business software welke Isah zelf ontwikkelt, onderhoudt en verkoopt en gebaseerd is op de nieuwste technologie. Samen met je collega’s bepaal je direct de kwaliteit en daarmee het succes van Isah. Er is voldoende ruimte om zelf initiatieven te nemen.

De nummer 1 business software in de maakindustrie

Met ruim 650 klanten in meer dan 20 landen is Isah de nummer één business software voor de maakindustrie. Onze software geeft onze klanten inzicht en overzicht in de bedrijfsprocessen. Daardoor zijn ze in staat de bedrijfsvoering adequaat te controleren en te sturen. Met als resultaat meer rendement door lagere kosten, efficiëntere werkwijze en het benutten van omzetkansen. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in langdurige relaties met onze klanten.

Toegewijd aan de klant en de maakindustrie

Isah is nog echt een bedrijf waar mensen elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen direct met elkaar communiceren. Onze ondernemende mentaliteit geeft een enorme drive. Verder zal een klant zich binnen Isah nooit een nummer voelen. We kennen de klant, weten wat er speelt en zijn klantgericht in alle geledingen van het bedrijf.
Aantal medewerkers:
Ruim 100 medewerkers
Vakgebieden:
Logistiek / Supply Chain, ICT, Overig
Branche:
ICT
Trefwoorden:
ERP - Business Software - ICT - Consultancy - Klantordergestuurde industrie - maakindustrie

Carrière

Informatie

Carrière

Informatie

Cultuur

Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Organisatie
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Begeleiding
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Weinig begeleiding
Doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Veel doorgroeimogelijkheden
Internationaal 1 2 3 4 5 Nationaal

Contact

Isah b.v.
Droogdokkeneiland 11
5026 SP TILBURG
Nederland

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Kennametal Nederland B.V. Smurfit Kappa Van Dam Lamb Weston Meijer Eurotech Venlo BV Nedschroef Helmond B.V. Verpa Senco B.V. DS Smith Industrial Benelux Köttermann bv Isah b.v. Foster Refrigeration Nederland

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie