10Select
Home > kandidaten
Snel zoeken
in 160 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
SafanDarley Lochem B.V.
@ REGIO: Brabant
Future Crops Coöperatief u.a.
@ Poeldijk
Modine Manufacturing Company
@ Uden
Suikerunie Specialiteiten Puttershoek
@ Puttershoek
Elcee Holland B.V.
@ Dordrecht
Geef uw mening

10 voor technisch Talent

10 Select bemiddelt technische professionals voor vaste en tijdelijke banen op MBO+, HBO en WO niveau in de regio Zuid-Nederland. We werken voor meer dan 100 tevreden klanten in de maakindustrie.

Onze medewerkers zijn specialisten binnen een vakgebied of een sector binnen de techniek. Een grondig begrip van de markten waarin u en wij opereren is bepalend voor hoe wij presteren. Onze mensen zijn thuis in die markten en dat heeft een aantal voordelen: wij kunnen u goed adviseren over de banen en bedrijven die bij u passen. We kunnen u de weg wijzen en deuren voor u openen. Ook kunnen we u informeren over actuele trends. Natuurlijk besteden we veel tijd aan het leren kennen van u als persoon en wat belangrijk voor u is. Dit is de basis voor onze succesvolle manier van werken. Een persoonlijk gesprek vormt dan ook altijd het startpunt in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.
Medewerkers
Ferdi Braat
afspraak is afspraak; we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.Details...

Onze klanten

Isah b.v. Nedschroef Helmond B.V. Foster Refrigeration Nederland Köttermann bv Smurfit Kappa Van Dam Eurotech Venlo BV DS Smith Industrial Benelux Kennametal Nederland B.V. Verpa Senco B.V. Oerlemans Foods Nederland B.V.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie