Menu

Maintenance & Service

Vacatures
Pleuger Techniek BV
West-Brabant
Altijd al benieuwd wat er achter de deuren van gemaalgebouwen gebeurd?
CNC Grondstoffen
Moerdijk
Ben jij opzoek naar een uitdagende functie in dagdienst waar je jezelf verder kan ontwikkelen in de techniek??
CNC Grondstoffen
Moerdijk
Sta  jij je mannetje op technisch vlak zonder het overzicht te verliezen?? Lees dan snel verder. 
Bostik Oosterhout
OOSTERHOUT
Aan de slag als Teamleider Technische Dienst bij Bostik in Oosterhout? 
DANVO Bakeries
RIEL
Interesse om je eigen te ontwikkelen binnen de techniek? Wil jij de kans benutten om het machinepark goed te laten functioneren?
Group of Butchers
TILBURG
Interesse om echt technisch uitgedaagd te worden als monteur?  Wil je de kans benutten om het machinepark efficiënt en effectief te laten functioneren?

Bekijk alle maintenance & service vacatures

Maintenance & Service

Onze Business Unit Maintenance & Service bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een monteur Technische Dienst, Maintenance Engineer, service monteur, werkvoorbereider Technische Dienst tot aan Hoofd Technische Dienst / Maintenance manager.

Top Job bij Bergman Milieutechniek

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
Toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben je een techneut en wil je de overstap maken naar een andere werkgever? Wij van 10 Select helpen je daar graag bij! De grote diversiteit aan klanten zorgt voor keuze. Welke omgeving past het beste bij jou?

 

Bekijk de video

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.