Menu

Maintenance & Service

Vacatures
MAUSER Benelux
Vertrouwelijk
Wil jij werken bij de grootste producent van holle kunststof verpakkingen van Europa?
Coca-Cola Enterprises Nederland B.V.
Dongen
Wil jij werken in een grote technische speeltuin? Wil je daarnaast werken voor een van de grootste merken van de wereld? Lees dan snel verder!
Philip Morris Investments B.V.
Bergen op Zoom
If you want to challenge yourself, working in a dynamic & international environment, then apply now! 
Vertrouwelijk
Beneden-Leeuwen
Word jij warm van een internationale rol bij een inventieve machinebouwer? Lees dan snel verder!
Continental Bakeries Rucphen B.V.
Rucphen
De directie van Continental Bakeries heeft een voorstel geaccepteerd van de R&D omtrent de vernieuwde crème laag in de Brinkies. Ze komen naar jou, want jij hebt de kennis en ervaring om zo efficient en snel mogelijk een aanpassing te doen aan de productielijn. 
Nedzink BV
BUDEL-DORPLEIN
- Onze opdrachtgever is jarenlang bekend in de metaalbranche en produceert voor onder andere consumenten, architecten, installateurs en verwerkers. Ze zijn met name gericht op de Europese markt. Sinds een paar jaar is er een nieuwe fabriek gebouwd en ingericht met bestaande en nieuwe machines. Dankzij deze nieuwe productiehal kan het productie en verkoop volume meegroeien met de ambities van het bedrijf.   -

Bekijk alle maintenance & service vacatures

Maintenance & Service

Onze Business Unit Maintenance & Service bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een monteur Technische Dienst, Maintenance Engineer, service monteur, werkvoorbereider Technische Dienst tot aan Hoofd Technische Dienst / Maintenance manager.

 

Maintenance Pro

Wenst u tijdelijke ondersteuning van uw technische dienst? Onze Maintenance Pro's zijn zelfstandige professionals die snel ingeschakeld kunnen worden en u per direct kunnen ondersteunen in uw tijdelijke vraagstuk of project.

 

Top Job bij Group of Butchers

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
10 Select BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.