Menu

Maintenance & Service

Vacatures
Breman Zuid
Vertrouwelijk
Breman bestaat bijna 100 jaar en hoort inmiddels bij de top10 van grootste installatiebedrijven van Nederland. Ze hebben een landelijke dekking met maar liefst 36 locaties. Breman is een familiebedrijf met bijbehorende bedrijfscultuur en is hier ook erg trots op. Ook al hebben ze 1800 werknemers, ze blijven aandacht houden voor de wensen van alle individuele werknemers. Zo vindt Breman het belangrijk dat ze voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden blijven bieden en dat je fijn vind om onderdeel te zijn van de Breman groep. Vanwege de eigen groei is Breman op zoek naar meerdere servicemonteurs voor de regio Noord- Brabant. Als servicemonteur bij Breman wordt jou werk zo fijn mogelijk gemaakt, je werkt met het nieuwste gereedschap en met goed uitgeruste service bus die door middel van een nachtlevering wordt voorzien van juiste materialen. De meeste werkzaamheden richten zich op ketelonderhoud of het oplossen van storingen aan deze ketels. Op de langere termijn zal er ook sprake zijn van het verder verduurzamen van de installaties en krijg je dus ook steeds meer te maken met warmtepompen. Tot slot heeft Breman ook mogelijkheden voor monteurs die liever werken aan mechanische ventilatiesystemen.
Scherpenhuizen B.V.
Eindhoven
Ben jij klaar voor een uitdaging als storingsmonteur binnen een schone en moderne werkomgeving?
Mennens Dongen B.V.
Limburg
Voor Mennens zijn wij op zoek naar een servicemonteur met passie voor de hijs- en takeltechniek. In deze afwisselende functie zal je zelfstandig onderhoud plegen, storingen verhelpen en inspecties doen bij een grote diversiteit aan klanten.
Toolbozz
Vertrouwelijk
[chapo]
CNC Grondstoffen
Moerdijk
Ben jij opzoek naar een uitdagende functie in dagdienst waar je jezelf verder kan ontwikkelen in de techniek??
CNC Grondstoffen
Moerdijk
Sta  jij je mannetje op technisch vlak zonder het overzicht te verliezen?? Lees dan snel verder. 

Bekijk alle maintenance & service vacatures

Maintenance & Service

Onze Business Unit Maintenance & Service bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een monteur Technische Dienst, Maintenance Engineer, service monteur, werkvoorbereider Technische Dienst tot aan Hoofd Technische Dienst / Maintenance manager.

 

Maintenance Pro

Wenst u tijdelijke ondersteuning van uw technische dienst? Onze Maintenance Pro's zijn zelfstandige professionals die snel ingeschakeld kunnen worden en u per direct kunnen ondersteunen in uw tijdelijke vraagstuk of project.

 

Top Job bij Group of Butchers

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.