Menu

Maintenance & Service

Vacatures
Elscolab B.V.
Terschuur
Werken aan high-tech process equipment binnen de Petro Chemie?
Mennens Dongen B.V.
Dongen
Het verlenen van Service is het hart van de multidisciplinaire dienstverlening. Als jij deze passie deelt met Mennens en hiervan graag de organisator bent, kom de organisatie dan per direct versterken als “Werkvoorbereider Service”.
Ardagh Glass Dongen
Dongen
Wil jij werken binnen de procestechniek in een dynamische afwisselende omgeving zonder de techniek uit handen te verliezen? Dan heeft Ardagh Glass voor jou een mooie uitdaging als allround procesoperator!
DTI Group
Wijk en Aalburg
Interesse om echt technisch uitgedaagd te worden als monteur?  Wil je de kans benutten om een compleet vernieuwd machinepark in bedrijf te stellen?
TSG Netherlands B.V.
Leersum
Voor de versterking van de Tankinstallatie-afdeling komen wij graag in contact met enthousiaste kandidaten in de omgeving van Utrecht voor de functie van Tankinstallatie-Monteur. 
Tummers Machinebouw
Hoogerheide
Altijd al willen werken bij de nummer 1 in machinebouw op het gebied van food processing? Dit is je kans om te starten in de rol van Werkvoorbereider bij Tummers Machinebouw.

Bekijk alle maintenance & service vacatures

Maintenance & Service

Onze Business Unit Maintenance & Service bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een monteur Technische Dienst, Maintenance Engineer, service monteur, werkvoorbereider Technische Dienst tot aan Hoofd Technische Dienst / Maintenance manager.

Top Job bij Bergman Milieutechniek

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriënterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
Voor opdrachtgevers
Wenst u tijdelijke ondersteuning van de technische dienst? Onze Maintenance Pro’s staan tot uw beschikking en kunnen voor een periode van minimaal 2 weken bij u worden gedetacheerd vanuit onze afdeling Maintenance Pro. De pro's zijn allround vakspecialisten en kunnen worden ingezet bij diverse projecten op het gebied van:
  • Tijdelijke ondersteuning van de technische dienst bij ziekte of onderbezetting. 
  • Bijdragen aan de verbetering / automatisering van het machinepark. 
  • Installatie, montage en inbedrijfstelling van een nieuwe machine of machinelijn. 
  • Ondersteuning bij onderhoudstops of revisiewerkzaamheden. 
  • Internationale projecten.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.