Menu

Maintenance & Service

Vacatures
CNC Grondstoffen
Moerdijk
Ben jij opzoek naar een uitdagende functie in dagdienst waar je jezelf verder kan ontwikkelen in de techniek??
CNC Grondstoffen
Moerdijk
Sta  jij je mannetje op technisch vlak zonder het overzicht te verliezen?? Lees dan snel verder. 
U-Boat Worx B.V.
Breda
Een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarin je een belangrijke rol hebt in het bouwen van high- tech submarines. Een uniek bedrijf voor top monteurs!
De Nooij Pomptechniek
Midden Nederland
Altijd al benieuwd geweest hoe een gemaal werkt?
DS Smith Industrial Benelux
Tilburg
Een uitdagende rol binnen één van Europa's grootste verpakkingsbedrijven waarbij een diverisiteit aan technieken te wachten staat.
Continental Bakeries B.V.
Dordrecht
Een rol van mechatronicus binnen een moderne en internationale organisatie, waarin de concrete mogelijkheid bestaat om door te kunnen groeien naar teamleider TD.

Bekijk alle maintenance & service vacatures

Maintenance & Service

Onze Business Unit Maintenance & Service bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een monteur Technische Dienst, Maintenance Engineer, service monteur, werkvoorbereider Technische Dienst tot aan Hoofd Technische Dienst / Maintenance manager.

 

Maintenance Pro

Wenst u tijdelijke ondersteuning van uw technische dienst? Onze Maintenance Pro's zijn zelfstandige professionals die snel ingeschakeld kunnen worden en u per direct kunnen ondersteunen in uw tijdelijke vraagstuk of project.

 

Top Job bij Group of Butchers

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriënterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.