Menu

Maintenance & Service

Vacatures
DS Smith Industrial Benelux
Tilburg
Een uitdagende rol binnen één van Europa's grootste verpakkings bedrijven waarbij een diversiteit aan technieken te wachten staat.
Continental Bakeries B.V.
Dordrecht
Een rol van mechatronicus binnen een moderne en internationale organisatie, waarin de concrete mogelijkheid bestaat om door te kunnen groeien naar teamleider TD.
Boma NV
Antwerpen
Werken bij dé machinespecialist van de Benelux op schoonmaak gebied?
Bosch Transmission Technology B.V.
Tilburg
De functie valt organisatorisch binnen de afdeling MFM3 en je rapporteert rechtstreeks aan de Groepsleider. 
Boma NV
Antwerpen
Werken bij dé machinespecialist van de Benelux op schoonmaak gebied?
U-Boat Worx B.V.
Breda
Een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarin je een belangrijke rol hebt in het bouwen van high- tech submarines. Een uniek bedrijf voor top monteurs!

Bekijk alle maintenance & service vacatures

Maintenance & Service

Onze Business Unit Maintenance & Service bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een monteur Technische Dienst, Maintenance Engineer, service monteur, werkvoorbereider Technische Dienst tot aan Hoofd Technische Dienst / Maintenance manager.

Top Job bij Group of Butchers

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
Toe aan een nieuwe uitdaging?
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.