10Select
Home > kandidaten > onze meerwaarde
Snel zoeken
in 160 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
SafanDarley Lochem B.V.
@ REGIO: Brabant
Future Crops Coöperatief u.a.
@ Poeldijk
Modine Manufacturing Company
@ Uden
Suikerunie Specialiteiten Puttershoek
@ Puttershoek
Elcee Holland B.V.
@ Dordrecht
Geef uw mening

10 voor technisch talent

10 Select bemiddelt technische professionals voor vaste en tijdelijke banen op MBO+, HBO en WO niveau in de regio Zuid-Nederland. We werken voor meer dan 100 tevreden klanten in de maakindustrie.

Onze medewerkers zijn specialisten binnen een vakgebied of een sector binnen de techniek. Een grondig begrip van de markten waarin u en wij opereren is bepalend voor hoe wij presteren. Onze mensen zijn thuis in die markten en dat heeft een aantal voordelen: wij kunnen u goed adviseren over de banen en bedrijven die bij u passen. We kunnen u de weg wijzen en deuren voor u openen. Ook kunnen we u informeren over actuele trends. Natuurlijk besteden we veel tijd aan het leren kennen van u als persoon en wat belangrijk voor u is. Dit is de basis voor onze succesvolle manier van werken. Een persoonlijk gesprek vormt dan ook altijd het startpunt in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Medewerkers
Mathijs Roozen

Onze focus is steeds gericht op ‘het individu’; zijn of haar wensen staan centraal.

Details...

Onze klanten

Nedschroef Helmond B.V. Foster Refrigeration Nederland Oerlemans Foods Nederland B.V. Isah b.v. Eurotech Venlo BV DS Smith Industrial Benelux Verpa Senco B.V. Köttermann bv Kennametal Nederland B.V. Smurfit Kappa Van Dam

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie