Menu

Onze meerwaarde

Onze medewerkers zijn specialisten binnen een vakgebied of een sector binnen de techniek. Een grondig begrip van de markten waarin jij en wij opereren is bepalend voor hoe wij presteren. Onze mensen zijn thuis in die markten en dat heeft een aantal voordelen: wij kunnen je goed adviseren over de banen en bedrijven die bij jou passen. We kunnen je de weg wijzen en deuren voor jou openen. Ook kunnen we je informeren over actuele trends. Natuurlijk besteden we veel tijd aan het leren kennen van jou als persoon en wat belangrijk voor jou is. Dit is de basis voor onze succesvolle manier van werken. Een persoonlijk gesprek vormt dan ook altijd het startpunt in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!

10 Select bemiddelt technische professionals voor vaste en tijdelijke banen op MBO+, HBO en WO niveau in de regio Zuid-Nederland. We werken voor meer dan 100 tevreden klanten in de maakindustrie.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
10 Select BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.