Menu

Een partner

Een partnerschap is voor ons een relatie waarin wederzijds respect essentieel is. Regelmatig contact is hierbij nodig om elkaar te kennen wat weer nodig is om de contacten een zinvolle inhoud te geven en een vertrouwensbasis te bereiken. In deze sfeer is er ruimte om kritisch naar elkaar te kunnen zijn waardoor continu verbeteringen in de samenwerking bereikt kunnen worden. Maatwerkoplossingen vormen hierbij het resultaat. Wij streven in alle onderdelen van onze aanpak naar continuïteit van de relatie. Wij vertonen authentiek gedrag, bieden continuïteit van onze bezetting (als partners zijn we direct betrokken in het uitvoerend proces) en consistentie in onze aanpak. Dit maakt ons een stabiele partner om op te bouwen. Onze diensten richten zich op vaste en tijdelijke banen, payrolling en inzet van zelfstandige professionals. Onze medewerkers zijn mensgericht, vinden mensen interessant en vinden het een uitdaging om een klankbord te kunnen zijn voor een ander. Zij kiezen ervoor een betrouwbare partij te zijn voor hun klanten waarbij het zakelijk resultaat gelijk opgaat met de relatie. Onze kernbegrippen zijn:

  • Kwaliteit: de optelsom van 1001 kleine acties
  • Betrokken
  • Doelgericht
  • Passie voor mensen en ons vak
  • Volhardend
  • Authentiek gedrag
  • Willen winnen (voor onze klanten)
  • Respect voor elkaar (en onze omgeving)
  • Focus op onze projecten
  • Geloof in wat we doen

Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriënterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!

De Recruitment Engineer voor vaste en tijdelijke technische vacatures binnen de maakindustrie in Zuid-Nederland. 10 Select bemiddelt technische professionals voor vaste en tijdelijke banen op MBO+, HBO en WO niveau in de regio Zuid-Nederland.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
10 Select BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.