Menu

Productie & Kwaliteit

Vacatures
IGS GeboJagema
Eindhoven
IGS GeboJagema, een begrip in de wereld van matrijzen
ARTooling BV
Tilburg
Word jij Profiel/Vlakslijper in de Champions League van de metaalbewerking? 
10 Select B.V.
Barendrecht
Samen met je team oplossingen vinden om het onmogelijke, mogelijk te maken!
Produlab Pharma Holding b.v.
Raamsdonksveer
Als Quality Assurance Assistant (QA Assistant) draag je samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de door Produlab Pharma geproduceerde diergeneesmiddelen.
10 Select B.V.
Goes
Ben jij een geschikte peer?
Coroos Conserven B.V.
Kapelle
Fungeren als een echte teamcoach om samen tot optimale prestaties te komen.

Bekijk alle productie & kwaliteit vacatures

Productie & Kwaliteit

Onze Business Unit Productie, Kwaliteit en R&D bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een teamleider, operations manager tot aan procesoperator, Quality Technician tot aan Kwaliteitsmanager.

Top Job bij Pally Biscuits

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.