Menu

Productie & Kwaliteit

Vacatures
Philip Morris Investments B.V.
Bergen op Zoom
Philip Morris Investments B.V. is looking for a Supervisor Quality Assurance Consultant (contractor position for 1 year) for our facility in Bergen op Zoom. 
Van Hoof Groep
Asten
Van Hoof Groep, Meeting Metal Challenges!
Van Hoof Groep
Asten
Van Hoof Groep, Meeting Metal Challenges!
Emerson Automation Solutions Final Control Netherlands BV
Breda
Ben jij de Service Manager die op zoek is naar een kans om te groeien, dan heeft Emerson een geweldige kans voor jou!
Ardo B.V.
Zundert
Ervaren Teamleider
Meat Friends B.V.
Vertrouwelijk
-  Ben je ook zo benieuwd waar het vlees in de supermarkt vandaan komt? Welke processen daaraan vooraf gaan? En wil je daar onderdeel van uitmaken?

Bekijk alle productie & kwaliteit vacatures

Productie & Kwaliteit

Onze Business Unit Productie, Kwaliteit en R&D bestaat uit specialisten met kennis van het vakgebied. Zij bemiddelen dagelijks profielen binnen dit segment, uiteenlopend van een teamleider, operations manager tot aan procesoperator, Quality Technician tot aan Kwaliteitsmanager.

Top Job bij Pally Biscuits

Nieuws
Hier vind je een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen die mogelijk interessant voor je zijn. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
Evy van der Heijden
10 Select heeft een goed beeld van wat wij zoeken, schakelt snel en vraagstukken worden adequaat opgepakt. 4 Medewerkers zijn inmiddels al bemiddeld en gestart.
Michiel van Dongen (IFF)
Een compliment naar 10 select is dat zij ook kijken naar CV's die in eerste opzicht niet binnen een functieprofiel passen. Anders was ik namelijk nooit bij IFF terecht gekomen.
Danny van Deuzen
Inmiddels al ruim 6 jaar in 10 Select een kritische en stabiele partner gevonden die samen met ons werkt aan het vinden en binden van de juiste medewerkers voor onze organisatie.
Rick Jansen (ASML)
10 Select heeft een erg persoonlijke aanpak. Je krijgt het gevoel dat de medewerkers heel goed in de gaten hebben wie ze voor zich hebben en waar die persoon het beste past.
Peter Schuurbiers (Bosch)
Na een eerste oriĆ«nterend gesprek kwam 10 Select met passende opties. Ik heb het als zeer professioneel, open en voortvarend ervaren, chapeau!
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
10 Select BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.