10Select
Home > kandidaten > 10 ambassadeur
Snel zoeken
in 152 vacatures
bel me terug
Wil u meer informatie of heeft u een vraag? Een beller is sneller.
Techniek Vacatures
Elcee Holland B.V.
@ Dordrecht
Refresco Benelux
@ Hoensbroek
Refresco Benelux
@ Maarheeze
Parker Filtration & Separation B.V.
@ Etten- Leur
10 Select B.V.
@ BREDA
Geef uw mening

Ambassadeur van 10

We zijn altijd op zoek naar talent binnen Techniek en stellen uw hulp als ambassadeur van 10 Select zeer op prijs. Hiervoor hebben wij het programma B10 geïntroduceerd.

B10 is een programma waarbij we selectief op zoek zijn naar ambassadeurs van TIEN met als doel het netwerk van Technische Professionals te vergroten. Als ambassadeur fungeer je als promotor van TIEN. Je bent een verlengstuk van onze organisatie en vertegenwoordigt TIEN in de zoektocht naar Technisch Talent binnen jouw netwerk. TIEN focust zich hierin op een 2-tal niches: Maintenance & Service en Productietechniek & Engineering.

Wat houdt het in?
Je promoot TIEN bij kandidaten die op zoek zijn naar een baan. Ook potentiële kandidaten binnen je netwerk worden pro-actief benaderd. Je bent betrokken bij TIEN en weet deze betrokkenheid ook bij anderen te creëren. Zo weet je kandidaten te overtuigen relevante gegevens zoals CV of NAW gegevens toe te sturen. Ook als je interessante informatie hoort in de markt ten aanzien van bedrijven, vacatures en/of kandidaten, deel je dit met TIEN.

Wat kun je van 10 Select verwachten?
Uiteraard maak je eerst uitgebreid kennis met TIEN. Om je te faciliteren in het benaderen van kandidaten en het overtuigen van kandidaten, ontvang je het nodige promotiemateriaal. Structureel houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en successen en betrekken we je bij onze organisatie. Ons succes is namelijk ook jouw succes; jouw inspanningen vertalen zich direct in een leuke verdienste.

Wat levert het je op?
Naast de grote betrokkenheid en waardering van TIEN willen wij jouw inspanningen uiteraard waarderen. Vraag naar onze voorwaarden en beloningsstructuur.

Wat zijn relevante profielen?
Kandidaten met onderstaande opleidingen zijn interessant voor TIEN op voorwaarde dat ze niet ingeschreven staan in de database van TIEN:

  • MTS Elektrotechniek - met kennis van PLC, SCADA en/of Profibus
  • MTS WTB - Mechanisch, Hydrauliek, Pneumatiek, Onderhoud, Service
  • MTS Mechatronica Starter, Midcareer, Ervaren 
  • HTS Werktuigbouwkunde - Kunststoffen, Procestechniek, Maintenance
  • HTS Elektrotechniek - informatica/industriële automatisering
  • HTS Mechatronica

Mocht u iemand weten die op zoek is naar een nieuwe job binnen de Techniek of vindt u bij ons de perfecte job voor een bekende van u, dan willen we dat uiteraard graag belonen. Graag verwelkomen wij jou als ambassadeur van 10 Select. Neem vrijblijvend contact met ons op.

* Voorwaarden:

- De kandidaat is nog niet ingeschreven bij 10 Select
- De kandidaat is minimaal 3 maanden in dienst

 

Medewerkers
Philip  Drabbe

We gebruiken de modernste tools om een klassieke dienstverlening aan te bieden.

Details...

Onze klanten

Köttermann bv Verpa Senco B.V. Foster Refrigeration Nederland Kennametal Nederland B.V. Lamb Weston Meijer Nedschroef Helmond B.V. Eurotech Venlo BV Isah b.v. DS Smith Industrial Benelux Smurfit Kappa Van Dam

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie