10Select
Home > Netwerk

Informatie

DS Smith is een toonaangevende Europese verpakkingsonderneming die klantspecifiek produceert met de nadruk op geavanceerd design en lokale service dichtbij de klant. Dankzij een assortiment dat transportverpakkingen, consumentenverpakkingen, displays en promotieverpakkingen, beschermende verpakkingen op maat en industriële verpakkingen omvat, voldoet DS Smith aan alle markteisen.
DS Smith werkt wereldwijd nauw samen met gebruikers van verpakkingen om voortdurend innovatie te brengen, zodat de producten van onze klanten beter presteren en minder kosten.

Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van verpakkingen om meer omzet in de winkels te generen, maar ze doen dat ook om onze klanten de meest doeltreffende leveringscyclus te bieden.

Het grote assortiment producten van DS Smith omvat verpakkingen voor de kleinhandel, transitverpakkingen, dozen voor consumenten, bedrukte verpakkingen in golfkarton voor geschenken en POS-toepassingen, en industriële producten voor intensief gebruik.

Het internationale netwerk van productievestigingen bedient duizenden klanten en produceert meer dan 10 miljard dozen per jaar.

Dankzij de gecombineerde activiteiten van de businessafdelingen van DS Smith zijn ze een toonaangevende speler op het gebied van geavanceerde, recyclebare verpakkingen, en zijn de troeven o.a.:

- 19.400 werknemers
- 177 productievestigingen
- Aanwezigheid in 27 landen in heel Europa

DS Smith Tilburg is gespecialiseerd in heavy-duty verpakkingen voor een verscheidenheid aan sectoren, van voeding tot automotive en chemicaliën in bulk. DS Smith gebruikt zijn jarenlange ervaring op het gebied van industriële processen om oplossingen te bieden die winkel- en transportproducten beschermen.

Ons team van industriële ontwerpers helpt innovatieve verpakkingen te ontwikkelen, om schade te voorkomen en de kosten in de supply cycle te verminderen. Via een uitgebreid netwerk kunnen we grootformaat dozen in volume of kleinere hoeveelheden per enkele pallet leveren.

Ons assortiment omvat exportverpakkingen voor eenmalig gebruik tot meermaals herbruikbare containers. Door middel van een reeks kartonsoorten van hoge kwaliteit kunnen verpakkingen voor de meest veeleisende toepassingen worden ontwikkeld.
Vakgebieden:
Maintenance / Onderhoud, Service, Operations / Productie
Branche:
Verpakkingsindustrie

Carrière

Informatie

Carrière

Informatie

Cultuur

Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Organisatie
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Begeleiding
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Weinig begeleiding
Doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Veel doorgroeimogelijkheden
Internationaal 1 2 3 4 5 Nationaal

Contact

DS Smith Industrial Benelux
Wegastraat 2
5015 BS TILBURG
Nederland

Deel dit bedrijf

Onze klanten

DS Smith Industrial Benelux Kennametal Nederland B.V. Verpa Senco B.V. Eurotech Venlo BV Köttermann bv Nedschroef Helmond B.V. Foster Refrigeration Nederland Lamb Weston Meijer Isah b.v. Smurfit Kappa Van Dam

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie