10Select
Home > Netwerk

Informatie

Eurotech Group is een producent van aluminium producten en tevens een goed uitgeruste partner die het volledige pakket biedt, van design en engineering tot aan assemblage en logistiek.
Eurotech Aluminium Castings in Venlo, is in 2009 ontstaan uit de aluminium zandgieterij Eurotech Castings en de system supplier Eurotech Systems & Parts. Door deze samenvoeging is er een uniek bedrijf ontstaan. Enerzijds met veel kennis van aluminium zandgietwerk en anderzijds met uitgebreide kennis en kunde op het gebied van projectmanagement, productontwikkeling en modulenbouw van complexe mechatronische modules en machines.

Vanuit een uiterst moderne fabriek met een eigentijds machinepark, werken dagelijks ruim 150 gemotiveerde en betrokken medewerkers samen aan de verschillende oplossingen voor de klanten. Vanuit het Technologie Centrum, bestaande uit Engineering, Productontwikkeling, Gietsimulatie, Prototyping en Projectmanagement, wordt er gebruik gemaakt van een uniek proces: het lage drukgieten van aluminium zandgietstukken.
Vakgebieden:
Engineering, Maintenance / Onderhoud, Operations / Productie , Kwaliteit, Logistiek / Supply Chain, Inkoop, (Technische) Sales

Carrière

Informatie

Carrière

Informatie

Cultuur

Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Organisatie
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Begeleiding
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Weinig begeleiding
Doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Veel doorgroeimogelijkheden
Internationaal 1 2 3 4 5 Nationaal

Contact

Eurotech Venlo BV
Groot Egtenrayseweg 58
5928 PA VENLO-BLERICK
Nederland

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Köttermann bv Isah b.v. DS Smith Industrial Benelux Eurotech Venlo BV Kennametal Nederland B.V. Lamb Weston Meijer Nedschroef Helmond B.V. Foster Refrigeration Nederland Verpa Senco B.V. Smurfit Kappa Van Dam

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie