10Select
Home > Netwerk

Informatie

Oerlemans Foods heeft zich als teler, producent en leverancier gespecialiseerd op het gebied van vriesverse groenten, fruit en aardappelproducten. Met een breed kwalitatief hoogwaardigeassortiment van meer dan 1000 producten beantwoordt Oerlemans aan de wensen van klanten in de internationale foodservice, retail- en industriële markt.
Oerlemans Foods is één van de pioniers in Europa op het gebied van biologisch en biologisch-dynamisch geteelde groenten, fruit en aardappelproducten. Oerlemans Foods exporteert naar ruim 50 landen, zowel binnen Europa maar ook daarbuiten. Bij voorbeeld naar het Midden- en Verre Oosten, Zuid- en Noord-Amerika. Producten worden geleverd onder het Oerlemans-merk (groente-, fruit- en aardappelproducten), onder het Keizer-merk (food service aardappelproducten) en desgewenst onder private label of huismerk. Vanzelfsprekend is Oerlemans Foods IFS en BRC gecertificeerd.

Oerlemans Foods werkt zoveel mogelijk met natuurlijke landbouw. Dat wil zeggen beperking van kunstmest en bestrijdingsmiddelen, begeleiding van telers met biologische principes en oogsten op het juiste moment met respect voor de natuur. Oerlemans Foods heeft haar wortels in het zuiden van Nederland en is uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen in Nederland, Polen, Rusland en Engeland.

Het succes van Oerlemans Foods wordt geboekt door 740 medewerkers die samen jaarlijks 175.000 ton eindproduct produceren, waarbij een omzet van ca. € 135 miljoen gerealiseerd wordt!
Vakgebieden:
Maintenance / Onderhoud

Carrière

Informatie

Carrière

Informatie

Cultuur

Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Organisatie
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Begeleiding
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Weinig begeleiding
Doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Veel doorgroeimogelijkheden
Internationaal 1 2 3 4 5 Nationaal

Contact

Oerlemans Foods Nederland B.V.
Blitterswijckseweg 1
5871 CD Broekhuizenvorst
Oerlemans Foods Waalwijk B.V.
Zijlweg 16
5145 NR Waalwijk

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Kennametal Nederland B.V. Smurfit Kappa Van Dam Eurotech Venlo BV Verpa Senco B.V. DS Smith Industrial Benelux Lamb Weston Meijer Nedschroef Helmond B.V. Foster Refrigeration Nederland Isah b.v. Köttermann bv

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie