10Select
Home > Netwerk

Informatie

Onze relatie, Poppers Senco, is een dynamische en groeiende organisatie (sales en distributie) binnen de industriële bevestigingsmarkt.
De historie van Poppers Senco startte met de distributie van pneumatische spijker- en nietmachines, schroefsystemen en bijbehorende bevestigingsmiddelen. Tegenwoordig bestrijkt de productrange ook elektrisch, accu, gas en natuurlijk pneumatisch aangedreven en een uniek slangloos pneumatisch systeem.

Poppers Senco is een onderdeel van de Poppers International group die vertegenwoordigd is in industriële bevestigingsmarkt in het EMEA gebied (Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland) met eigen vestigingen. Verpa Senco valt onder Poppers Senco en is verantwoordelijk voor de distributie binnen Nederland maar daarnaast ook voor hun partners in Europa, Rusland, Midden-Oosten en Afrika. Poppers Senco heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, en Turkije. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad.

Met een internationaal team van ruim 200 medewerkers werkt Poppers Senco aan een zo groot mogelijke toegevoegde waarde voor de klanten. Om de dienstverlening en toegevoegde waarde verder te optimaliseren komen we graag in contact met een Manager Voorraadbeheer / Operationele Inkoop.

Poppers gelooft in vakmanschap: de collega’s bepalen de kwaliteit. Daarom motiveren, stimuleren en inspireren zij de medewerkers. De groei van de medewerkers is ook hun groei. Het doel is om de leidende positie in de markten waarin zij actief zijn continu te versterken door middel van autonome groei en acquisities. In deze visie speelt verdere internationalisatie een centrale rol in hun beleid.
Vakgebieden:
Logistiek / Supply Chain, Inkoop
Trefwoorden:
pneumatische spijkermachine - pneumatische nietmachine - schroefsystemen - industriële bevestigingen - Lelystad - Flevoland -

Carrière

Werken bij Poppers is werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Collegialiteit en openheid staan hoog in het vaandel. Je hebt circa 200 collega’s wereldwijd die actief zijn in diverse vakgebieden. Wat zij met elkaar gemeen hebben, is hun betrokkenheid en inzet. Dit gebeurt in een informele sfeer en met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris en je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Dit is inclusief een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. Ook kun je altijd opleidingen en trainingen volgen om nog beter te worden in je specialisatie. Kortom, Poppers biedt prima basisvoorwaarden voor een optimaal rendement.

Informatie

Carrière

Informatie

Cultuur

Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Organisatie
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Begeleiding
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Weinig begeleiding
Doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Veel doorgroeimogelijkheden
Internationaal 1 2 3 4 5 Nationaal

Contact

Verpa Senco B.V.
Pascallaan 88
8218 NJ Lelystad
The Netherlands

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Smurfit Kappa Van Dam Kennametal Nederland B.V. Eurotech Venlo BV Isah b.v. Foster Refrigeration Nederland DS Smith Industrial Benelux Verpa Senco B.V. Nedschroef Helmond B.V. Lamb Weston Meijer Köttermann bv

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie