10Select
Home > Netwerk

Informatie

Smurfit Kappa Van Dam in Helmond is de meest creatieve leverancier van totale verpakkingsoplossingen in golfkarton in de Benelux. Met een zeer modern geoutilleerde fabriek richten zij zich op industriële “added value” markten met focus op XXL en Heavy Duty verpakkingsoplossingen.
Als dé specialist zoeken zij altijd naar de slimste en efficiënste manier om een product te verpakken– óók in het logistieke traject. Dat vereist meer dan vakmanschap; Smurfit Kappa Van Dam kenmerkt zich door inventiviteit, creativiteit en kennis! Belangrijke klanten zijn onder andere Philip Morris, Callebaut, Fatboy, Daiking, VDL/Hapro. Daarnaast zijn ze nummer 1 in de fietsenbranch o.a. voor Gazelle, Giant, Koga, Batavus, Sparta en Cannondale. Verder is Smurfit Kappa Van Dam toeleverancier voor o.a. CocaCola en McDonalds.


Hun visie maken zij iedere dag waar; erkend te worden als dé producent van verpakkingsoplossingen in golfkarton en diensten met focus op XXL en Heavy Duty; nummer 1 in hun specifieke markten en nummer 1 in creatief ontwerp.
Aantal medewerkers:
125 medewerkers
Vakgebieden:
(Technische) Sales
Branche:
Verpakkingsindustrie
Trefwoorden:
Verpakkingen - Smurfit Kappa - Van Dam Gofkarton - Golfkarton - Packaging - Oplossingen in verpakkingen - werken in de verpakkingsindustrie - vacature account manager verpakkingen - bag-in-box - bulkverpakking - heavy-duty verpakking - medische verpakking - octabins - palletverpakking - XXL-verpakking - Liquid packer

Carrière

Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton is bezig met een vernieuwingsslag en zoekt daarbij kandidaten die met hun drive, creativiteit en kennis klanten kunnen adviseren en overtuigen van de meerwaarde van Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton. Dit met de ambitie om de nummer 1 te zijn binnen hun specifieke markten en in creatief ontwerp.

Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton heeft een zeer moderne fabriek volledig ingericht op complexe vraagstukken van de klant. Als young potential binnen Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton heb je mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling; enerzijds op het gebied van kennis binnen de verpakkingswereld, anderzijds op het gebied van creativiteit en vernieuwing. Je draagt bij aan de vernieuwingsslag binnen Smurfit Kappa Van Dam Golfkarton met daarbij alle mogelijkheden van dien.

Redenen om bij Smurfit Kappa te werken:

1. Een uitstekende reputatie
2. U kunt bouwen aan een toekomst bij Smurfit Kappa
3. Ze creëren niet alleen, ze innoveren
4. U kunt deel uitmaken van een wereldwijd team
5. Ze kiezen voor een duurzame benadering

Informatie

Carrière

Informatie

Cultuur

Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Organisatie
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Begeleiding
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Weinig begeleiding
Doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Veel doorgroeimogelijkheden
Internationaal 1 2 3 4 5 Nationaal
Kernwaarden

Efficiënt
Ze zijn snel en alert en doen de dingen van de 1ste keer goed. Hierbij werken ze kosten efficiënt en leveren ze steeds de hoogste kwaliteit met het doel de klant te ontzorgen.

Continu verbeterend
Zij stellen zich steeds opnieuw de vraag of het anders en beter kan. Hierbij zetten ze hun kennis en expertise in met als doel hun klanten te helpen ontwikkelen.

Verantwoordelijk
Ze zijn betrokken en nemen zelf initiatief waarbij zij zich respectvol gedragen naar en vertrouwen stellen in de anderen.

Samen
Door ieders nieuwsgierigheid, creativiteit en vakmanschap te bundelen ontstaat een klimaat van veilige en een plezierige werksfeer wat zal leiden tot meer efficiëntie en continu verbeterend en verantwoordelijk gedrag.

Contact

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Smurfit Kappa Van Dam Nedschroef Helmond B.V. Isah b.v. Eurotech Venlo BV Foster Refrigeration Nederland Köttermann bv DS Smith Industrial Benelux Kennametal Nederland B.V. Lamb Weston Meijer Verpa Senco B.V.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie