10Select
Home > Netwerk

Informatie

Vanaf 1984 produceert Nedschroef Helmond bevestigingsmiddelen. Nedschroef Helmond B.V. is een dochtermaatschappij van Koninklijke Nedschroef Holding B.V.. De oorspronkelijke bedrijfsactiviteit van Nedschroef Helmond was het vervaardigen van klinknagels voor de scheepsbouw en geleidelijk schakelde men over op een hoogwaardiger productassortiment voor andere groepen van afnemers.

Op dit moment is Nedschroef Groep een vooraanstaande fabrikant van bevestigingsmiddelen voor met name de automobiel industrie. Ze biedt wereldwijd technische oplossingen en concurrerende diensten voor de mobiliteit van de toekomst.
Al meer dan een eeuw ontwikkelt, produceert en levert Koninklijke Nedschroef Holding bevestigingsmiddelen en special technische producten ten behoeve van de automobile industrie. Daarnaast ontwerpen en produceren we geavanceerde machines en gereedschappen voor de metaalbewerkingsindustrie.

Nedschroef levert wereldwijd service en innovatieve, kostenefficiënte oplossingen. Onze steeds verder uitbreidende activiteiten bieden een totaalpakket van productdesign en –ontwikkeling tot productie, levering, installatie en service middels een groot wereldwijd service-netwerk.

In totaal zijn ca. 1600 mensen, verdeeld over 24 vestigingen (waarvan 6 productiebedrijven) in 14 landen, werkzaam bij Nedschroef. Zij allen dragen bij aan het totaalservice-concept.

Nedschroef wil haar positie versterken door voortdurende verbeteringen door te voeren aan de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de producten. Verder zijn ze oplossingsgerichte experts in bevestigingsmaterialen en bieden ze daarbij innovatieve en kosten geoptimaliseerde oplossingen aan de klanten. Op dit fundament kunnen ze hun mogelijkheden verder vergroten, waarmee ze world class service kunnen bieden in innovatieve productoplossingen die de financiële basis zeker stelt.

Daarnaast wil Nedschroef een inspirerende werkomgeving bieden aan haar medewerkers, waarbij veiligheid, samenwerking, wederzijds respect en een gezond werkklimaat belangrijke uitgangspunten zijn.
Aantal medewerkers:
Ca. 300 mensen werkzaam bij Nedschroef Helmond.
Vakgebieden:
Engineering, Maintenance / Onderhoud, Operations / Productie , Kwaliteit, Logistiek / Supply Chain, Inkoop, R&D, (Technische) Sales

Carrière

Informatie

Carrière

Informatie

Cultuur

Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Organisatie
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Begeleiding
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Weinig begeleiding
Doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Veel doorgroeimogelijkheden
Internationaal 1 2 3 4 5 Nationaal

Contact

Nedschroef Helmond BV
Kanaaldijk N.W. 71
5707 LC Helmond

Recente vacatures

Hieronder vind je de meest recente vacatures. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Lamb Weston Meijer Foster Refrigeration Nederland Kennametal Nederland B.V. Nedschroef Helmond B.V. Smurfit Kappa Van Dam Eurotech Venlo BV DS Smith Industrial Benelux Köttermann bv Isah b.v. Verpa Senco B.V.

10 Select BV

Baronielaan 65

4818 PC Breda

T: +31(0)76-5146253

F: +31(0)76-5146308    

E: info@10select.nl

OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie